NÁKUP NAD 200,- € = DODANIE ZDARMA !
------------------------------

+421 915 776 960
obchod@rybarstvoudabla.sk

Termoprádlo vrch Delphin EnergyX L

Cena (bez DPH)
8,33 €
DPH SK (20%)
1,67 €
Cena (s DPH)
10,00 €

Nepodľahnite nástrahám chladného počasia a energicky vykročte na každú rybársku výpravu s termoprádlom Delphin Energy X.

Výrobca:
Delphin
Dostupnosť:
Skladom

Nepodľahnite nástrahám chladného počasia a energicky vykročte na každú rybársku výpravu s termoprádlom Delphin Energy X. Termoprádlo špeciálne navrhnuté pre rybárov, ktorý milujú voľnosť pohybu. Elastický materiál a ergonomický strih sa dokonale prispôsobí vašej postave, vďaka čomu budete nielenže vyzerať dobre, ale rovnako vám zabezpečí dokonalý komfort počas nosenia. Hrejivý materiál sa postará o vašu teplotnú pohodu a priedušnosť materiálu zároveň umožní telu dýchať. Športový dizajn v tmavo sivej farbe je doplnený o zeleno biele logo a logo kapra na pravom ramene. Okrem rybolovu je termoprádlo vhodné aj pre vyznávačov aktívneho životného štýlu a pre každého, kto si chce užiť aktívny pobyt vonku v suchu a teple. Správnu veľkosť oblečenia si je možné vybrať na základe veľkostnej tabuľky.

Vrchný diel

Disponuje dlhými rukávmi a vyvýšeným golierom, čo prispieva k udržaniu optimálnej telesnej teploty. Elastický golier, konce rukávov a spodná časť sú dodatočne prešívané pre zabezpečenie dokonalého priľnutia ku koži, aby sa tým minimalizovali úniky tepla. Spodná časť vrchného dielu je mierne predĺžená, aby dochádzalo k ideálnemu krytiu so spodkami Delphin Energy X aj pri pohybovo namáhavejších aktivitách.

Komentáre môžu pridávať iba registrovaní používatelia. Prosím najprv sa prihláste.
 
Powered by Phoca Cart
Súbory cookie nám uľahčujú poskytovať pre Vás naše služby. Používaním týchto stránok nám dávate súhlas používať súbory cookie. Zároveň súhlasíte s Pravidlami ochrany osobných údajov na tejto stránke.