NÁKUP NAD 200,- € = DODANIE ZDARMA !
------------------------------

+421 915 776 960
obchod@rybarstvoudabla.sk

Shimano Navijak Stella FK C5000XG

Cena (bez DPH)
550,00 €
DPH SK (20%)
110,00 €
Cena (s DPH)
660,00 €

Absolútna dokonalosť medzi prívlačovými navijakmi!

Výrobca:
Shimano
Dostupnosť:
Skladom

Absolútna dokonalosť medzi prívlačovými navijakmi! Shimano Stella je už roky pojem medzi prívlačiarmi a inak tomu nie je ani pri novej verzii s označením Stella FK. Práve tento model dosiahol nový vrchol pri použití najmodernejších technológií, vysokej inovácie a praktických skúseností z lovu rýb.

Navijak Stella FK prešla Infinity Evolution teda absolútne precíznym vývojom čím sa podarilo vytvoriť diamant medzi prívlačovými navijakmi. InfinityXross prevodovka predčila už tradičnú a doteraz používanú prevodovku Hagane a to najmä v odolnosti, sily v extrémnych situáciách a celkovej životnosti, čím sa podarilo dostať tento navijak o ďalší level vyššie. Ďalším skvostom je ešte pomalšie a dokonalejšie ukladanie vlasca InfinityLoop, ktoré extrémne precízne ukladá vlasec či šnúru čo sa opäť prejavuje na dĺžke a presnosti náhodov.

Unkátnym je pri tomto navijaku aj špeciálny prevod InfinityDrive, ktorý viac redukuje tlak čo pocítite najmä pri zdolávaní väčších rýb alebo nahadzovaní s väčšími nástrhami. Výraznou premenou prešla aj rolnička s celým okolím Anti-Twist Fin, ktorej tvar a celkové spracovanie sa vytvorilo tak aby maximálne redukovala krútenie a aby sa pri prechode vlasca na cievku dosiahla absolútna efektivita. Asi najväčšou zmenou je však u Shimana nová brzda Duracross, ktorá prináša novú dimenziu hladkosti, sily a odolnosti pri akomkoľvek boji s rybou. Celkovo navijak disponuje až 13 špičkovými ložiskami, ktoré z neho robia "nadupanú mašinu".

Komentáre môžu pridávať iba registrovaní používatelia. Prosím najprv sa prihláste.
 
Powered by Phoca Cart
Súbory cookie nám uľahčujú poskytovať pre Vás naše služby. Používaním týchto stránok nám dávate súhlas používať súbory cookie. Zároveň súhlasíte s Pravidlami ochrany osobných údajov na tejto stránke.