NÁKUP NAD 200,- € = DODANIE ZDARMA !
------------------------------

+421 915 776 960
obchod@rybarstvoudabla.sk

SHIMANO NAVIJAK POWER AERO XTC 14000

Cena (bez DPH)
323,33 €
DPH SK (20%)
64,67 €
Cena (s DPH)
388,00 €

Absolútne dokonalý stroj pre každého nadšeného kaprára! Dlhoočakávaná novinka Navijak Shimano Power Aero XTC je konečne tu a v našej ponuke!.

Výrobca:
Shimano
Dostupnosť:
Skladom

Absolútne dokonalý stroj pre každého nadšeného kaprára! Dlhoočakávaná novinka Navijak Shimano Power Aero XTC je konečne tu a v našej ponuke! Originál navijak vyrobený v Japonsku, pričom v ňom boli použité všetky najmodernejšie a najkvalitnejšie Shimano technológie a maximálna kvalita a precíznosť. 

Napríklad Infinity Drive technológia vám výrazným spôsobom predĺži nahadzovanie, absolútne jemný chod aj pod výrazným zaťažením zase zaručuje Infinity Drive technology v kombinácii s HAGANE prevodovkou a X-SHIP prevodmi. Dá sa povedať, že nové Power Aero je absolútne nabúchané špičkovými technológiami, čo pocítite už pri prvom otočení kľučkou. Pri silovom a ďalekom nahadzovaní vám bude pomáhať Parallel Body technológia, ktorá zároveň bude eliminovať krútenie a vlnenie vlasca pri odvíjaní. Ultra pomalé dokonalé ukladanie vlasca Super Slow 5 Oscillation spolu so špičkovou cievkou v tvare AR-C zaručuje vždy precízne uloženie vlasca či šnúry. Veľmi chválime silnú 20kg prednú brzdu Hi-Speed drag, ktorá je aj veľmi rýchla a v priebehu pol otočenia dokáže povoliť či dotiahnuť silu brzdy na maximum. Týmto spôsobom dokážete veľmi rýchlo reagovať na výpady rýb a zdolať aj trofejné kusy. Za nás je pozitívom aj náhradná cievka v balení a taktiež aj sada vymedzovacích podložiek.

Kto hľadá špičkový kaprársky navijak, tak určite ho práve našiel!

Komentáre môžu pridávať iba registrovaní používatelia. Prosím najprv sa prihláste.
 
Powered by Phoca Cart
Súbory cookie nám uľahčujú poskytovať pre Vás naše služby. Používaním týchto stránok nám dávate súhlas používať súbory cookie. Zároveň súhlasíte s Pravidlami ochrany osobných údajov na tejto stránke.