NÁKUP NAD 200,- € = DODANIE ZDARMA !
------------------------------

+421 915 776 960
obchod@rybarstvoudabla.sk

Navijak Shimano Alivio FA 10000

Cena (bez DPH)
40,83 €
DPH SK (20%)
8,17 €
Cena (s DPH)
49,00 €

Prvá vec, ktorú si pri tomto navijaku všimnete je elegantné čierne matné telo a naleštené kovové vložky.

Výrobca:
Shimano
Dostupnosť:
Skladom

Prvá vec, ktorú si pri tomto navijaku všimnete je elegantné čierne matné telo a naleštené kovové vložky. Vyzerá draho - ale nie je to zďaleka pravda. Navijak Alivio je vstupnou úrovňou radu P3 a zatiaľ čo náklady môžu byť veľmi priaznivé, kvalita určite nie je nízka. Tento navijak s prednou brzdou umožňuje nádherne precíznu kontrolu vlasca pri zdolávaní veľmi bojovných veľkých rýb.

Nový rotor špeciálneho tvaru sa otáča s neuveriteľnou hladkosťou a jedno guličkové ložisko a jedno hlavové ložisko fungujú v perfektnej harmónii s prevodmi, čím dochádza k výkonu, ktorý za túto cenu nenájdete u žiadneho iného výrobcu.

Za cenu pre začiatočníkov dostanete pevný a spoľahlivý navijak s obzvlášť? vynikajúcim výkonom po dlhú dobu. Pokiaľ ho kúpite pre svoje dieťa, sľúbte nám, že ho nebudete používať sami!

  • Zinok tlakovo liaty hliník
  • Warispeed
  • Super stopper 2
  • Dyna balance
  • Power roller
  • Biogrip

P3-system

  • P3 ZNAMENÁ: SILA – PRESNOSŤ – VÝKON

Toto je perfektný popis nového radu ekonomických navijakov Shimano. Naše svetovo preslávené prevody majú neprekonateľnú povesť pokiaľ ide o pevnosť a životnosť a používajú sa v celom rade P3, aby jej dodali silu Shimano. Všetky navijaky Shimano vyprojektované pomocou modernej trojrozmernej počítačovej technológie známej ako 3D Cad-Cam. Rad navijakov P3 využíva túto modernú technológiu. Modely P3 sú tiež zmontované s mikrometricky presnými toleranciami, ktoré dodávajú preslávenú precíznosť Shimano. Hoci je rad P3 cenovo veľmi dostupný, navijaky úplne prekonajú ďalšie konkurenčné modely, majú väčšiu životnosť a podávajú vynikajúci výkon Shimano

Veľkosť cievky100
Počet ložísk2
Prevod4,9:1
Kapacita0,35mm/380m
Návin na jedno otočenie kľučky90cm
Hmotnosť580gr
Komentáre môžu pridávať iba registrovaní používatelia. Prosím najprv sa prihláste.
 
Powered by Phoca Cart
Súbory cookie nám uľahčujú poskytovať pre Vás naše služby. Používaním týchto stránok nám dávate súhlas používať súbory cookie. Zároveň súhlasíte s Pravidlami ochrany osobných údajov na tejto stránke.