NÁKUP NAD 200,- € = DODANIE ZDARMA !
------------------------------

+421 915 776 960
obchod@rybarstvoudabla.sk

Navijak Shimano Beastmaster 10000 XB

Cena (bez DPH)
62,50 €
DPH SK (20%)
12,50 €
Cena (s DPH)
75,00 €

Vylepšená verzia Big Pit navijaku série Beastmaster XTA / XSA. Patrí do základnej cenovej kategórie, v dobrom pomere ceny a výkonu

Výrobca:
Shimano
Dostupnosť:
Skladom

Vylepšená verzia Big Pit navijaku série Beastmaster XTA / XSA. Patrí do základnej cenovej kategórie, v dobrom pomere ceny a výkonu má rybár k dispozícii skvele pracujúci, pevný a mimoriadne odolný navijak. Hliníková cievka veľkosti 10000 pojme 400m vlasca s priemerom 0,35 mm. To je viac ako dostatočná kapacita ako pre kaprárskych špecialistov, ktorí chcú chytať ďaleko od brehu, tak i pre surfových špecialistov, ktorí potrebujú docieliť veľmi ďalekých hodov. Brzda Instant Drag s hladkým chodom je presvedčivo spoľahlivá. Navijak je vybavený jedným guličkovým ložiskom A-RB a jedným ložiskom valčekovým. Vďaka prevodu 4,6: 1 je rýchlosť navíjania 100 cm na jednu otočku kľučkou. Navijak je čierny so šedými detailmi.

Komentáre môžu pridávať iba registrovaní používatelia. Prosím najprv sa prihláste.
 
Powered by Phoca Cart
Súbory cookie nám uľahčujú poskytovať pre Vás naše služby. Používaním týchto stránok nám dávate súhlas používať súbory cookie. Zároveň súhlasíte s Pravidlami ochrany osobných údajov na tejto stránke.