NÁKUP NAD 200,- € = DODANIE ZDARMA !
------------------------------

+421 915 776 960
obchod@rybarstvoudabla.sk

Navijak Utegra XTE Spod

Cena (bez DPH)
124,92 €
DPH SK (20%)
24,98 €
Cena (s DPH)
149,90 €

Nová generácia Ultegra Spod!

Výrobca:
Shimano
Dostupnosť:
Skladom

Nová generácia Ultegra Spod!


Ultegra XTE Spod, špeciálne vyvinutý ako spodný navijak, ponúka vynikajúcu kvalitu za úžasne dostupnú cenu. Boduje vysokým prevodovým pomerom a tým aj vysokou rýchlosťou navíjania, plochou cievkou, tromi praktickými klipmi na vlasec a ergonomickou rukoväťou pre väčšie pohodlie pri kľukach.

Ak hľadáte spodný navijak, ktorý spĺňa požiadavky moderného výstroja na dlhé vzdialenosti, s Ultegra XTE Spod budete úplne spokojní. Na základe Ultegra XTE 14000 si môžete byť istí, že Ultegra Spod prinesie reputáciu a výkon aj tým najnáročnejším kaprárom, ktoré očakávajú.

Ultegra Spod je pevný, silný a rýchly (124 cm na otáčku kľuky). Vďaka tomu je striekanie skutočným pôžitkom, má viacero klipov na vlasec na nastavenie rôznych vzdialeností a s ľahkosťou znáša enormnú námahu striekania.

Vo vnútri ľahkého a torzne odolného tela Ci4+ ukrýva Ultegra XTE Spod arzenál najpokročilejších technológií Shimano. Hagane Gear a X-SHIP v kombinácii s Infinity Drive a Silent Drive zaisťujú úžasnú plynulosť a plynulé otáčanie.

A hoci je vnútorné ozubenie umelecké dielo, je to práve odlievací výkon, ktorý si vás nakoniec získa. Oscilácia Super Slow 5 zaisťuje úžasne čisté a hladké pokladanie vlasca, u ktorého bolo preukázané, že znižuje trenie a zvyšuje maximálnu vzdialenosť nahadzovania.

Ale aj ostatné funkcie rozhodujúcim spôsobom prispievajú k celkovému výkonu. Rigid Cast znižuje pohyb cievky počas nahodenia a vďaka paralelnému telu vlasec letí cez štartovací krúžok v dokonalom uhle.

A ako vlasec letí cez okraj hliníkovej cievky AR-C, slučky sa zmenšujú, aby sa ešte viac znížilo trenie. Výsledkom je odlievací výkon, ktorý je v tomto cenovom segmente jedinečný.

Detaily produktu:
  • Hagane Gear, X-Ship, Infinity Drive a Silent Drive pre efektívny výkon kľuky pri zaťažení
  • Super Slow 5 Oscilation pre väčšiu vzdialenosť vrhania
  • Karoséria Ci4+ pre nižšiu hmotnosť a lepšiu torznú tuhosť
  • RigidCast a paralelné telo pre lepší výkon pri odlievaní
  • Super rýchly prevodový pomer 5,2:1 (124 cm na otáčku kľuky)
  • Plochá cievka AR-C s 3 klipmi na šnúry na pletené šnúry
Veľkosť: 14 000
načítanie riadkov: 124 cm
Brzdný výkon: 20 kg
Hmotnosť v gramoch: 630
 
Komentáre môžu pridávať iba registrovaní používatelia. Prosím najprv sa prihláste.
 
Powered by Phoca Cart
Súbory cookie nám uľahčujú poskytovať pre Vás naše služby. Používaním týchto stránok nám dávate súhlas používať súbory cookie. Zároveň súhlasíte s Pravidlami ochrany osobných údajov na tejto stránke.